torstai 4. lokakuuta 2012

Torstai-tunnelmia. :)

Hei hoi! :)

Tänään oli siivouspäivä! Nyt on mein huone siisti ja tuoksuukin niin raikkaalle! Huonetta ei oltu siivottu aikoihin. Villakoiria löyty ainaki satakaks. Voi olla tyttöjen ääni huomen aamulla vähän heleämpi kuin tähän asti! :) Mutta olipahan vaan mukavaa, ja hiki tuli. :)

Ja tänään iltapäiväkerhos pelattiin LIGRETTOA!! :D :D Jee! Enni pääs pelaamaan mahtavaa peliä pitkästä aikaa, ja Heidikin pääsi tutustumaan tähän niin koukuttavaan korttipeliin. Lapset tuntu tykkäävän pelistä, ja se valittiinkin kolmesta pelivaihtoehdosta, joten tänpäiväin ei varmaan jääny viimiseks. :)

Hmm, Ligretosta kirjotettiin jo.. Onkohan mitään muuta merkittävää tapahtunu.. ;) Ainii, no koulu on alkanu tällä viikolla.. Mitäs muuta... No ei.. :D Tiistaina istuttiin Bohdanin kanssa kokoushuoneessa ja pohdittiin Jumalan inhimillisyyttä ja yliluonnollisuutta. Bohdan referoi kirjan tekstiä hyvin meille, ja pääasiat tuli kerrattua lukemisen jälkeen. Kaksi tuntia ei ollutkaan kaksi tuntia, vaan 2x45min. Puolentoista tunnin jälkeen luennon piti loppua. Vielä viimeiset kysymykset, ja luento kesti 15 minuuttia ylimääräistä. Mein oletus oli koko ajan, että luento kestää oikeasti kaksi tuntia. Eli myö sitten innostuneena vaan istuttiin ja kuunneltiin ja kyseltiin. :) Asiaa oli niin paljon, että kaikkea ei keritty edes käsitellä. :D

Tänään istuimme Adrianin tunnilla. Tunnin alkaessa Adrian kysyi, onko meillä kysymyksiä. Noh, muutama kysymys löytyi vihkon marginaalista, ja niiden perinpohjaiseen selvittämisen kului tunnin verran aikaa. Noh, sitten kun kysymykset loppuivat, loppui myös tunti. (Kirjoittamisessa tuli juuri luova tauko: Idé. Ei, se on ruotsia. Aidii, oudiö, reindiö. Tämä lähti siis siitä, kun Enni suunnitteli huomista ääneen, ja Heidi sanoi Good idé. Heidi jatkoi: "Kukkaan täälä ei ymmärrä ku mie sanon Bra idé!?" Ja niin, kun poroihin jo päädyttiin [reindiö], puhuttiin tietenkin jo korvamerkinnöistä..) Joo, takaisin aiheeseen.. :D Tunti ei jatkunut mein kysymyksien jälkeen, vaan silloinhan kaikki oli aivan selvää. Mitä ei kysytty, se ymmärrettiin. Eiks niin..? :D Luento oli kyllä mukava, oli kiva kuunnella opettajaa. :)

Iltapäiväkerhossa ollaan taas oltu myös. Tiistaina höpöttelyä ja läksyjä, keskiviikkona pöytäfudista ja tänään sitä LIGRETTOA! Nii, ja tänään myös kivasti varioitua Kuuma peruna -pallopeliä. Siinä oltiin sitten kaikki vuorollamme aaseja (slovak. somár). :) On nuo lapset kyllä auringonsäteitä:) (Heidi tuossa jankkaa auringonpaisteista [kukaa haluu olla Paiste?!?] ja -sätteistä.. :D Mut kouvolalain ei murru :D )

Tää harjottelu on kyllä melkoin kielikylpy.. Englantia pääasiassa, slovakkiakin vähäsen, saksaa hituin.. Niin ja jatkuvasti tuota meän kieltä.. :p (Eihä se ole poka mikhään kuunnelha tuota kouvohlaa)

Sitten tänään ruokalassa muotoutu tämmöin kiva laulu:
:,: Kuminaa mie metsästän. :,:
:,: Tyytyisin vain yhteen. :;:
:;: Tai mieluummin en siihenkään. :;:
:,: Edessä on KUMINA! :,:
:,: Pieni, kitkerä, KUMINA! :,:
:,: Sitä ei voi estää. :,:
:,: Sitä ei voi piilottaa. :,:
:,: Sitä ei voi syödä. :,:
:,: Täytyy lähtä pakoon! :,:

Tämmösissä syksytunnelmissa
myö täällä nautitaan. :)
Että näin.. :D

Tänään myö repästiin ja tehtiin palkaks siivoamisesta köyhiä ritareita! Myö tarjottiin niitä myös mein saksalaiselle kaverille, ja se oli ihan ihmeissään, mut tykkäs. :) Meist kumpikaan ei ollut syöny köyhiksiä piiitkiin aikoihin, ja vielä kun oli omatekemiä ja kaiken lisäks ulkomailla, niin kyllä maitto! :) Slurps :p


Aamun virkku ja torkku kiittää ja kumartaa ja pään tyynyyn nätisti kallistaa. :) (Saa miettiä päissään, kumpi on kumpi.. :D )


ps. Enni piti tänään ekaa kertaa ystävältä matkaan mukaan saatuja villasukkia. :) Lämmitti jalkoja ja sydäntä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti